Ριζική Αποτρίχωση & Προσωρινή Αποτρίχωση

 

Γιατί να κάνετε μία μόνο μέθοδο αποτρίχωσης, όταν μπορείτε να συνδυάσετε όλες ή μερικές από τις μεθόδους αποτρίχωσης του κέντρου μας, για να έχετε ένα ατομικό πλάνο Μόνιμης Αποτρίχωσης και ένα τέλειο αποτέλεσμα, θέτοντας πάντα ρεαλιστικούς στόχους;

Στο κέντρο αισθητικής & διαιτολογίας Nefer η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, από αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ, που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές αποτρίχωσης, την ανατομία και την ιδιαιτερότητα της κάθε επιδερμίδας.

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αποτριχωτικών μεθόδων, που καλύπτουν κάθε τριχοφυϊα, επιδερμίδα, ηλικία και οικονομική δυνατότητα. Επιλέξτε μια ή συνδυασμό, από τις αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης του Κέντρου Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer και απολαύστε λείο και απαλό δέρμα.

Εκτός από την Προσωρινή αποτρίχωση με κερί ή για την Μόνιμη αποτρίχωση, υπάρχει μια ποικιλία μεθόδων, που η καθεμία υπερτερεί σε κάποιες περιπτώσεις ή δεν ανταποκρίνεται σε κάποιες άλλες. 

Εξάλλου το ανθρώπινο σώμα, δεν είναι μια μηχανή, που πατάς ένα κουμπί κι εξαφανίζονται όλες οι τρίχες. Απαιτείται άψογη συνεργασία μεταξύ του αισθητικού και του κάθε ενδιαφερόμενου για αποτρίχωση. 

Σε εμάς θα βρείτε όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης.

Για μόνιμη αποτρίχωση:

- LASER Αλεξανδρίτη - Candela

-  Φωτοθερμόλυση -ΙΡL με την μέθοδο ELOS (συνδυασμός IPL &  ραδιοσυχνοτήτων)

  -  Ριζική αποτρίχωση με βελόνα (ηλεκτρική αποτρίχωση)

  - Ενζυμική αποτρίχωση

Για προσωρινή αποτρίχωση:

  - Κερί

 

Επιπλέον πληροφορίες

  -  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενισχύσετε τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης σας στο σπίτι, το Nefer σας προτείνει να εφαρμόσετε προϊόντα που περιέχουν οξέα ή ένζυμα για την μείωση της τριχοφυΐας.

  -  Ψευδοθυλακίτιδα, θυλακίτιδα, η «τρίχα που μεγαλώνει μέσα στο δέρμα» είναι η ίδια κατάσταση.

Η θυλακίτιδα δημιουργείται πολύ συχνά με τις αποτριχωτικές μεθόδους. Περισσότερο με το ξύρισμα και λιγότερο με το κερί.

Στην εμφάνιση της, μεγάλο ρόλο παίζουν η ευαισθησία του κάθε ατόμου. Σε άτομα με σγουρές τρίχες εμφανίζεται πιο συχνά καθώς και ορμονικοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι.

Οι τρίχες φυσιολογικά μεγαλώνουν στο κέντρο του θύλακα και εμφανίζονται κάθετα στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Στη θυλακίτιδα η τρίχα δεν μεγαλώνει στο κέντρο του θύλακα, αλλά «στρίβει» και τραυματίζει το τοίχωμα του θυλάκου. Αυτό δημιουργεί φλεγμονή και μπορεί να εμφανιστεί βλατίδα ή και κύστη. Στη συνέχεια αυτή η φλεγμονή αν επιμένει, δημιουργεί ουλή ή δυσχρωμίες (υπερμελάγχρωση ή υπομελάγχρωση).

Στο κέντρο αισθητικής Nefer μπορεί να αντιμετωπιστεί μερικώς με χρήση προϊόντων που περιέχουν οξέα φρούτων (απολεπιστική – αντιφλεγμονώδη δράση).

Αντιμετωπίζεται πλήρως με αποτριχωτικές μεθόδους όπως η φωτοαποτρίχωση (ELOS DS) και το LASER Αλεξανδρίτη - Candela.

LASER Αποτρίχωση- Alexandrite (755nm)

 


Κάντε Click ΕΔΩ για να δείτε τον τιμοκατάλογο!


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):