Ουλές

Βελτιώστε την εμφάνιση των ουλών και ανανεώστε το δέρμα σας. Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer προσφέρουμε αποτελέσματα με ασφαλείς για την υγεία σας περιποιήσεις για την αντιμετώπιση των ουλών.

Οι ατροφικές ουλές είναι μια δύσκολη αισθητική κατάσταση και οφείλεται στην μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, άρα στόχος μας είναι η ενεργοποίηση των ινοβλαστών της επιδερμίδας.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος πλήρους αποκατάστασης των ουλών, αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση τους και να μει΄ψσουμε το βάθος των ουλών.
Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer εφαρμόζουμε κυρίως το Microneedling (Meso Roller) και ιδανικά συνδυάζουμε την ΦωτοανάπλασηELOS SR (για Ανανέωση Δέρματος).

 

 

Microneedling (Meso Roller)

scar

Αριθμός συνεδριών: 6 – 12 συνεδρίες

Συχνότητα: κάθε 7 - 15 μέρες

Διάρκεια: 50'


Συμπληρωματική περιποίηση: 
έχει άριστα αποτελέσματα με Μεσοθεραπεία.

Κόστος: 59€


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 

Η Microneedling (Meso Roller) είναι περιποίηση αντιγήρανσης & μείωσης των ουλών, χωρίς ενέσεις και πόνο. Επιλέξετε αυτή την εξαιρετικά αποτελεσματική περιποίηση που έχει τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας, χωρίς ενέσεις και πόνο. Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer σας προσφέρουμε γέμισμα ρυτίδων (πρόσωπο – λαιμό – ντεκολτέ – μάτια – χέρια) χωρίς ενέσεις.

Η Microneedling (Meso Roller) διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σφριγηλότητα της επιδερμίδας και να μειώνεται το βάθος των υποτροφικών ουλών. Χρησιμοποιούνται ειδικά gel ή οροί, των οποίων η απορροφητικότητα από την επιδερμίδα αυξάνεται λόγω μιας καινοτόμου συσκευής. Η συσκευή αυτή είναι ένας μικρός κύλινδρος που κατά μήκος του έχει μικρές λεπτές βελονίτσες. «Ρολάροντας» την στις περιοχές που θέλουμε να δουλέψουμε δημιουργούμε ανώδυνα μικρούς νυγμούς.


Αυτό έχει 2 πλεονεκτήματα:
  • μέσω των μικρών νυγμών μπορούμε να περάσουμε βαθύτερα στην επιδερμίδα τα δραστικά συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε
  • με τον «μικροτραυματισμό» που δημιουργείται,ενεργοποιείται ο μηχανισμός επούλωσης, διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Αποτελέσματα:
  • Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό,υγιές και με πιο λεπτές ρυτίδες
  • Οι ουλές μειώνονται
  • Οι ραβδώσεις μειώνονται

Στάδια περιποίησης
  • Καθαρισμός επιδερμίδας & αντισυψία
  • Εφαρμογή αντιρυτιδικών ορών από υαλουρονικό οξύ, Βιτ Α, Ε, πεπτίδια
  • Χρήση συσκευής Mesoroller. Αυξάνει την απορρόφηση των ορών κατά 300 φορές!
  • Κρέμα αναπλαστική