Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία προσώπου είναι η έγχυση δραστικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα και χρησιμοποιείται για να διορθώσει διάφορα αισθητικά προβλήματα της επιδερμίδας. Αποτελεί μια από τις πλέον μοντέρνες, αποτελεσματικές και ασφαλείς περιποιήσεις. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική ανάπλασης και ανανέωσης των κυττάρων η οποία μπορεί να χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να χρειαστεί να περάσει κάποιος το κατώφλι του χειρουργείου. Επίσης, προλαμβάνει και καταπολεμά τις ρυτίδες, εμποδίζοντας τη φθίνουσα πορεία της αντιγηραντικής ασπίδας του δέρματος.

Η επιδερμίδα μας, αποτελεί έναν τέλειο φραγμό ώστε να μας προστατεύει από ουσίες του περιβάλλοντος και όχι μόνο. Στην αισθητική προσπαθούμε να «σπάσουμε» αυτό τον φραγμό, με διάφορες μεθόδους ώστε να δώσουμε στο δέρμα συστατικά που βοηθάνε καλύτερα την λειτουργία του και ενισχύουν την άμυνα του.

Μια από αυτές τις μεθόδους είναι η μεσοθεραπεία, η οποία στοχεύει να διεισδύσει, δραστικά συστατικά,στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας με σκοπό την ενυδάτωση, αντιγήρανση και την σύσφιξη.

Η κλασική και αρχική μέθοδος γίνεται με ενέσεις, αλλά υπάρχουν και άλλες μέθοδοι όπου δημιουργούμε μικρο-οπές στην επιδερμίδα με την χρήση των κατάλληλων συσκευών. Οι μικρο-οπές, εξαναγκάζουν το δέρμα να ενεργοποιήσει τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης, πετυχαίνοντας έτσι επιδερμική σύσφιξη και ενίσχυση των ινων κολλαγόνου και ελαστίνης.

Στο Nefer, εφαρμόζουμε ετερόλογη και αυτόλογη μεσοθεραπεία, κυρίως για την μείωση των ρυτίδων, την επιδερμική σύσφιξη και την μείωση των ουλών. Γίνεται με συσκευές όπως η ψηφιακή συσκευή Dermatude – Metatherapy, όπου έχει εξαιρετικά αποτελέσματα την βελτίωση του οβάλ του προσώπου και στην μείωση των ρυτίδων. Με την συγκεκριμένη συσκευή μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικό τύπο και είδος βελονων. Έτσι μπορούμε να δουλέψουμε κάθε περίπτωση, από μια μεγάλη περιοχή, όπως π.χ το ντεκολτέ, μέχρι την περιοχή γύρω από τα μάτια ή ακόμα πιο εντοπισμένα μια – μια τις ρυτίδες. Είναι η μετεξέλιξη του Derma roller, το οποίο είναι μια χειροκίνητη συσκευή η οποία κυλάει πάνω στο δέρμα και δημιουργεί τις επιθυμητές μικρο-οπές.

Πέρα από την μέθοδο που θα «τρυπήσουμε» την επιδερμίδα, μεγάλο ρόλο παίζει και το υλικό που θα εγχύσουμε, γιατί από τις ιδιότητες του εξαρτάται τι θέλουμε να πετύχουμε. Έτσι στο κέντρο αισθητικής & διαιτολογίας Nefer επιλέγουμε ετερόλογη μεσοθεραπεία, με εγκεκριμένα και ασφαλή συστατικά παρασκευασμένα στο εργαστήριο η αυτόλογη μεσοθεραπεία ή PRP (Platelet Rich Plasma), δηλαδή με το πλάσμα του αίματος σας. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποκλείει την πιθανότητα αλλεργιών και την αξιοποιεί καλύτερα ο οργανισμός, αφού είναι δικό του «συστατικό».

 

Μάθετε περισσότερα για τις περιποιήσεις Skin Micro Needling (CIT ή ECIT)

 

 

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία - Μέθοδος PRP

mesotherapy
Συχνότητα:
Μία φορά τον μήνα. Ανάλογα με την ηλικία καθορίζεται η συχνότητα και ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται. 
Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα συνιστώνται 2 κύκλοι συνεδριών ετησίως. 
Θεραπεία συντήρησης: 1 συνεδρία/μήνα
Συντήρηση:
1 συνεδρία/ μήνα
Συμπληρωματική περιποίηση:
Έχει άριστα αποτελέσματα με ετερόλογη μεσοθεραπεία με mesoroller (microneedling), με τα Peeling Προσώπου, με ELOS SR (Φωτοανάπλαση), με hydradermie lift (μικρορεύματα) – Guinot
Διάρκεια: 50' - 70΄ 
Κόστος: Με συσκευή Dermatude 150€ 
Μεσοθεραπεία 300€


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 

Αυτόλογη μεσοθεραπεία ή PRP (Platelet Rich Plasma) είναι η νέα επαναστατική τάση στην μεσοθεραπεία όπου συστατικά από το ίδιο μας το σώμα χρησιμοποιούνται για την αντιγήρανση. Στο Nefer ειδικευόμαστε στην αυτόλογη μεσοθεραπεία.

Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία; 
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αξιοποιεί το πλάσμα του δικού σας αίματος (συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων και των λευκοκυττάρων στα οποία περιέχονται πρωτεΪνες και ιχνοστοιχεία) με σκοπό να απελευθερώσει στο δέρμα σας τις αυξητικές ορμόνες, οι οποίες συντελούν στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών (παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη). 

Πως γίνεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία; 

  • Ο ιατρός κάνει αιμοληψία. Η ποσότητα του αίματος που λαμβάνει είναι ίση με όση χρειάζεται για μια γενικη εξέταση αίματος.
  • Στη συνέχεια τοποθετούμε το αίμα σε φυγόκεντρο, για να πετύχουμε διαχωρισμό του σε 3 μέρη (στο πλάσμα, στα αιμοπετάλια και στα λοιπά συστατικά) και τελικά να πάρουμε μέρος από το πλάσμα του αίματος και τα αιμοπετάλια.
  • Το παραπάνω μείγμα εγχέεται ενδοδερμικά και κατά μήκος των γραμμών έκφρασης του προσώπου με ενέσεις ή με πιστόλι μεσοθεραπείας ή με την ψηφιακή συσκευή Dermatude (microneedling). Γίνεται σε όποια περιοχή του προσώπου ή του σώματος έχετε ανάγκη.


Τι αποτελέσματα έχει η αυτόλογη μεσοθεραπεία; 
Είναι μια πολύ φυσική μέθοδος αντιγήρανσης, με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο 
Πιο συγκεκριμένα: 

  • Σβήνει τις λεπτές ρυτίδες
  • Βελτιώνει σημαντικά τις πιο βαθιές ρυτίδες
  • Συσφίγγει την επιδερμίδα
  • Ενυδατώνει ενδογενώς
  • Δίνει λάμψη και νεανική όψη
  • Προάγει την κυτταρική λειτουργία της επιδερμίδας


Έχει παρενέργειες; 
Η μέθοδος δεν έχει παρενέργειες γιατί το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι δικό σας, άρα απόλυτα συμβατό με τον οργανισμό σας. Ωστόσο δεν χρησιμοποιείται στην εγκυμοσύνη, σε προβλήματα πήξης του αίματος, σε HIV, σε περίπτωση θρόμβωσης και σε χρόνια νόσο του ήπατος.