Λεύκανση - Πανάδες

To αγαπημένο σε όλους μας καλοκαίρι, όταν φεύγει αφήνει και τα σημάδια του στο δέρμα μας και κυρίως στο πρόσωπο, τα οποία με τον καιρό αν δεν αντιμετωπιστούν επιδεινώνονται.

Οι πανάδες (στην ιατρική ορολογία = Μέλασμα) είναι βλάβες του δέρματος μεγαλύτερης έκτασης και πιο ανοιχτόχρωμες σε σχέση με τις κηλίδες. Οι πανάδες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, με στόχο την βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας σας και τη δημιουργία υγιούς δέρματος. Εμείς στο κέντρο αισθητικής Nefer μπορούμε να σας προτείνουμε την καταλληλότερη θεραπεία για πανάδες ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος σας.

Για τις πανάδες και την εξομάλυνση της ανομοιομορφίας του χρώματος στην επιδερμίδα στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer προτείνουμε συνδυασμό κάποιων από τις παρακάτω περιποιήσεις, ανάλογα με την έκταση και το βάθος των πανάδων:

Ήπια και ελεγχόμενη χημική απολέπιση, ώστε να αφαιρέσουμε την χρωστική εξωτερικά στην επιδερμίδα, με ταυτόχρονη χρήση λευκαντικών, αντιφλεμονώδων και αντιοξειδωτικών συστατικών, οπως το Peeling Λεύκανσης - White Peel by Medik8.
Ενίσχυση του πάχους του χορίου. Επιτυγχάνεται με ήπιο ερεθισμό των ινοβλαστών, που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, όπως Derma Roller, Φυσικό Lifting - Dermatude.
- Συνδυαστική περιποίηση αναδόμησης του δέρματος και ενίσχυσης του πάχους του, με την Σύσφιξη & Λεύκανση με Μανδελικό οξύ & Derma Roller
- Χρήση μεθόδου ELOS SR που συνδυάζει Φωτοθερμόλυση & Ραδιοσυχνότητες, για την διάσπαση των κοκκίων μελανίνης.
- Μείωση της παραγωγής μελανίνης με το Peeling Λεύκανσης - White Peel by Medik8 και το Peeling Λεύκανσης με Μανδελικό οξύ.
- Για την περιοχή των χεριών την Λεύκανση- Αντιγήρανση Χεριών με Peeling by Medik8.

Διαβάστε πως δημιουργούνται οι Πανάδες ή Υπερμελαγχρώσεις

 


 

Φωτοανάπλαση - ELOS SR

ΚΟΣΤΟΣ:

Μελάγχρωση, Πανάδες, Ρυτίδες
Πρόσωπο 90 €
Λαιμός & Ντεκολτέ 90 €
Πρόσωπο – Λαιμό – Ντεκολτέ 90 €
Χέρια κηλίδες 90 €  
Ελάχιστη συνεδρία 60€
Οι τιμές είναι ανά συνεδρία, για 4 – 6 συνεδρίες με συχνότητα 1 φορά/ μήνα

 

Ευρυαγγείες
Πρόσωπο (μεγάλη περιοχή) 90 €
Πρόσωπο (μικρή περιoχή) 60€ - 80€
Ντεκολτέ 90€
Οι τιμές είναι ανά συνεδρία για 1 – 5 συνεδρίες με συχνότητα 1 φορά/ μήνα


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 

Το κέντρο αισθητικής Nefer σας συστήνει την περιποιήσεις με την νέα τεχνολογία ELOS για αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος. Αντιμετωπίστε πανάδες, κηλίδες και ρυτίδες με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το καλοκαίρι το δέρμα εκτίθεται περισσότερο από τις άλλες εποχές στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο ήλιος επιδρά στο δέρμα προκαλώντας φωτογήρανση. Σημάδια φωτογήρανσης είναι οι μικρές ρυτίδες, οι πανάδες (μελαγχρωματικές κηλίδες), οι ευρυαγγείες. Αυτά τα σημάδια εμφανίζονται πιο έντονα μετά το καλοκαίρι. Αν προλάβουμε τα σημάδια της φωτογήρανσης στην αρχή τους θα έχουμε και πιο γρήγορη αποκατάσταση. Στο κέντρο αισθητικής Nefer μπορείτε να βρείτε λύση.

Με ποιόν τρόπο ανανεώνει το δέρμα μου το Aurora;

Η συσκευή Aurora είναι μια ασφαλής μέθοδος, για την απομάκρυνση ι των αντιαισθητικών δερματικών «βλαβών», στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αξιοποιεί την τεχνολογία δύο διαφορετικών πηγών ενέργειας. Μιας φωτεινής που είναι το παλμικό φως ή IPL και μιας ηλεκτρικής ενέργειας που είναι η RF ή ραδιοσυχνότητα. Αυτή η τεχνολογία λέγεται ELOS, από τα αρχικά Electro Optical Synergy.

Στοχεύει την τις υπερμελαγχρώσεις, χωρίς να τραυματίζει το περιβάλλοντα δέρμα.

Έτσι, πετυχαίνουμε ένα λείο και καθαρό δέρμα!

Η συσκευή είναι εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA).

Τo Aurora χρησιμοποιεί ήπια φωτεινή και ηλεκτρική ενέργεια για να αποκαταστήσει το κατεστραμμένο δέρμα. Μετά από μια σειρά 5 συνεδριών:

  • Οι κόκκινες κηλίδες βελτιώνονται κατά 60% - 70%
  • «Σπασμένα» τριχοειδή υποχωρούν κατά 75%
  • Πανάδες (μελαγχρωματικές κηλίδες)αποχρωματίζονται κατά 80% - 90%
  • Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα βελτιώνονται κατά 40% -60%
  • Βαθύτερες ρυτίδες βελτιώνονται κατά 20% - 40%

Είναι ασφαλής η μέθοδος με το Aurora;

Η μέθοδος είναι πολύ ασφαλής για το δέρμα. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Aurora που την καθιστούν ασύγκριτη στην ασφάλεια του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αποτελεσματικότητα της. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες βλάβες της υγείας από την φωτεινή ή ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιεί το Aurora. Και οι δύο έχουν χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες στην ιατρική, χειρουργική και αισθητική χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόκειται για μια πλήρως ασφαλής μέθοδο αποκατάστασης της επιδερμίδας.

Ποιός χρειάζεται ανανέωση δέρματος;

Οποιοσδήποτε θέλει να βελτιώσει σημάδια από τον ήλιο ή τα σημάδια της γήρανσης, όπως μελαγχρωματικές και αγγειακές αλλοιώσεις, καθώς και την τραχιά υφή του δέρματος. Η ανανέωση δέρματος μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια και τα μπράτσα.

Ελάτε να συζητήσουμε για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.