Λεύκανση - Πανάδες

To αγαπημένο σε όλους μας καλοκαίρι, όταν φεύγει αφήνει και τα σημάδια του στο δέρμα μας και κυρίως στο πρόσωπο, τα οποία με τον καιρό αν δεν αντιμετωπιστούν επιδεινώνονται.

Οι πανάδες (στην ιατρική ορολογία = Μέλασμα) είναι βλάβες του δέρματος μεγαλύτερης έκτασης και πιο ανοιχτόχρωμες σε σχέση με τις κηλίδες. Οι πανάδες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, με στόχο την βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας σας και τη δημιουργία υγιούς δέρματος. Εμείς στο κέντρο αισθητικής Nefer μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληλοτερη θεραπεία για πανάδες ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος σας.

Για τις πανάδες και την εξομάλυνση της ανομοιομορφίας του χρώματος στην επιδερμίδα στο Nefer προτείνουμε συνδυασμό κάποιων από τις παρακάτω περιποιήσεις, ανάλογα με την έκταση και το βάθος των πανάδων:

Ήπια και ελεγχόμενη χημική απολέπιση, ώστε να αφαιρέσουμε την χρωστική εξωτερικά στην επιδερμίδα, με ταυτόχρονη χρήση λευκαντικών, αντιφλεμονώδων και αντιοξειδωτικών συστατικών, οπως το M.E.L.A – pH formula.
Ενίσχυση του πάχους του χορίου. Επιτυγχάνεται με ήπιο ερεθισμό των ινοβλαστών, που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, όπως derma roller, dermatude.
- Συνδυαστική περιποίηση αναδόμησης του δέρματος και ενίσχυσης του πάχους του, με την M.E.S.O - Micro needle M.E.L.A
- Χρήση μεθόδου ELOS SR που συνδυάζει Φωτοθερμόλυση & Ραδιοσυχνότητες, για την διάσπαση των κοκκίων μελανίνης.
- Μείωση της παραγωγής μελανίνης με την V.I.T.A.C – pH formula.
- Για την περιοχή των χεριών το AGE SPOTS – pH formula.

Διαβάστε πως δημιουργούνται οι πανάδες ή υπερμελαγχρώσεις