Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος για τη εξυγίανση της επιδερμίδας . Μετά τον καθαρισμό η επιδερμίδα οξυγονώνεται, αντιδρά καλύτερα σε οποιαδήποτε αισθητική περιποίηση ακολουθήσει και αξιοποιεί καλύτερα τα προϊόντα φροντίδας στο σπίτι.

Εμείς στο κέντρο αισθητική Nefer έχουμε την καταλληλότερη περιποίηση για την επιδερμίδα σας. Ρωτήστε μας…

Ο σωστός βαθύς καθαρισμός δεν αφήνει σημάδια και κοκκινίλες στην επιδερμίδα. Στο Nefer, η εξαγωγή του σμήγματος γίνεται αποκλειστικά με τα δάκτυλα, χωρίς την χρήση «εργαλείων» όπως tire comedone κλπ, τα οποία ερεθίζουν την επιδερμίδα και μπορεί να την τραυματίσουν. Πάντα τηρούμε τους κανόνες υγιεινής (γάντια & γάζες μιας χρήσεως, βελόνες διάνοιξης μιας χρήσεως, ενδεδειγμένα αντισηπτικά δέρματος κλπ).

Μετά από 3 ώρες η επιδερμίδα επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση, χωρίς μαύρα στίγματα. Αν το δέρμα έχει ακμή, τότε θα χρειαστεί λίγες ώρες παραπάνω για να υποχωρήσει ο ερεθισμός.

Μύθο αποτελεί η φήμη ότι μετά τον καθαρισμό ανοίγουν οι πόροι και μένουν για πάντα ανοικτοί και χρειάζονται επαναλαμβανόμενοι καθαρισμοί.

Στο κέντρο αισθητικής  Nefer υπάρχει η επιλογή 4 διαφορετικων καθαρισμών προσώπου, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.


Εκτός από τον Κλασικό βαθύ καθαρισμό, οπού μετά την εξαγωγή, πάντα θα περιποιηθούμε την επιδερμίδα ανάλογα με τις ανάγκες της, σας δίνουμε την δυνατότητα να συνδυάσετε περιποίηση 2 σε 1, δηλαδή τις καλύτερες περιποιήσεις προσώπου του Nefer, σε συνδυασμό με εξαγωγή σμήγματος.

Στα ακνεϊκά δέρματα δεν αρκεί μόνο ο βαθύς καθαρισμός για να εξαφανιστούν τα ακμοειδή στοιχεία. Για αυτό προσφέρουμε βαθύ καθαρισμό σε συνδυασμό με περιποιήσεις ρύθμισης της λιπαρότητας, όπως ο Βαθύς καθαρισμός & Enzyme Treatment  και ο Bαθύς αντιοξειδωτικός καθαρισμός – pH formula.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει ανάγκη ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό, μπορεί να επιλέξει την Super Hydradermie – Guinot η οποία περιλαμβάνει την Νο1 περιποίηση ενυδάτωσης.

Εαν έχετε ανάγκη από λάμψη, τότε προτείνουμε τον Bαθύ αντιοξειδωτικό καθαρισμό – pH formula.

Τέλος, πάντα με τις παραπάνω περιποιήσεις με βαθύ καθαρισμό, μπορούμε να συνδυάσουμε και το Dermiologie Facial, που προσφέρει αντιοξείδωση και άμεση αποκατάσταση - καταπράυνση της επιδερμίδας, μετά από την εξαγωγή του σμήγματος.


Η συχνότητα που κάποιος πρέπει να κάνει καθαρισμό ποικίλει, ανάλογα με τον τύπο της κάθε επιδερμίδας:
Κανονική επιδερμίδα: 1 φορά/ χρόνο
Μικτή επιδερμίδα: 2 – 3 φορές/ χρόνο
Λιπαρή επιδερμίδα/ακμή: κάθε 2 μήνες (σε αυτή την περίπτωση, στοχεύουμε στην ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος με τις κατάλληλες περιποιήσεις, ώστε τελικά να πετύχουμε την μείωση της συχνότητας καθαρισμού. Τελικός στόχος μας είναι ο βαθύς καθαρισμός να γίνεται στην συχνότητα της μικτής επιδερμίδας, δηλαδή 2 – 3 φορές/χρόνο).

Συμπληρωματική περιποίηση:
Μπορεί να συνδυαστεί και με την Dermiologie Facial - Weyergans, για αποτοξίνωση και καλύτερη επούλωση της επιδερμίδας

Στο Nefer θα σας προτείνουμε μόνο ότι έχετε ανάγκη και ότι είναι το καλύτερο για εσάς και την επιδερμίδά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε  παρέα το καλύτερο σχέδιο δράσης.

 

Κλασικός Βαθύς Καθαρισμός

ph formula

Συχνότητα:
Κανονική επιδερμίδα: 1 φορά/ χρόνο
Μικτή επιδερμίδα: 2 – 3 φορές/ χρόνο
Λιπαρή επιδερμίδα: κάθε 2 μήνες

Διάρκεια: 90΄ - 120΄
Κόστος: Βαθύς καθαρισμός: 65€
Βαθύς καθαρισμός & Dermiologie Facial: 80€
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 25 ΕΤΩΝ: 45€ 


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6984132095

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 14.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 

 

Είναι απαραίτητη και βασική περιποίηση για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, με διαφορετική συχνότητα η κάθε επιδερμίδα. Στο Nefer θα σας προτείνουμε τον καταλληλότερο για την επιδερμίδα σας.

Συνιστάται πριν από peeling π.χ οξέα φρούτων (AHA), φυτικό peeling.

Στάδια περιποίησης

  • Απομάκρυνση μακιγιάζ
  • Απολέπιση (δώρο περιποίηση με peeling με οξέων φρούτων - μόνο τους χειμερινούς μήνες)
  • Τόνωση
  • Εφαρμογή ειδικού προϊόντος για την καλύτερη προετοιμασία του δέρματος ώστε να γίνει πιο έυκολα η εξαγωγή του σμήγματος
  • Εξαγωγή σμήγματος
  • Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας (π.χ ενυδάτωση, λεύκανση, αρωματοθεραπεία, ρύθμιση σμήγματος)
  • Dermiologie Facial - Weyergans - Προαιρετικά (extra χρέωση)