Κατά Της Ακμής-Λιπαρότητας

Όποιος έχει ακμή, σίγουρα ονειρεύεται να ξυπνήσει το πρωί και να μην δει «αλλο ένα σπυράκι» στο προσωπό του ή και στο σώμα του.

Τα σπυράκια από ακμή ή τα σημάδια από ακμή στο πρόσωπο και το σώμα είναι από τα συνηθέστερα πρόβληματα που καλούνται να λύσουν οι ειδικοί. Η ακμή δεν είναι ένα χαρακτηριστικό της εφηβείας. Εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα σε αυτές τις ηλικίες αλλά μπορεί για πρώτη φορά να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία ακόμα στα 40, ή να συνεχιστεί και πέραν αυτής της ηλικία.

Εμείς στο κέντρο αισθητικής Nefer μπορούμε να σας προτείνουμε την καταλληλότερη περιποίηση κατά της ακμής, για το δέρμα σας και την ηλικία σας. Έχουμε να σας παρουσιάσουμε πολλές περιποιήσεις, κατά της ακμής και της λιπαρότητας που στοχεύουν σε δραστικές λύσεις και ολοκληρωμένα αποτελέσματα.  Επισκεφτείτε το Nefer και βάλτε τέλος στην ακμή και τη λιπαρότητα.

Οι πιο δραστικότερες περιποιήσεις μας, γίνονται τον Χειμώνα και βασίζονται κυρίως στα Peeling Προσώπου (όπως το σαλικυλικό οξύ, το λακτικό οξύ κλπ)

Ακόμα και στις πιο δραστικές περιποιήσεις μας, σεβόμαστε την επιδερμίδα, προσφέροντας της αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σε συνδυασμό με Peeling με οξέα. Για αυτό έχουμε επιλέξει την εταιρία Medik8. με Cosmoceutical Προϊόντα και πιο συγκεκριμένα το Peeling Προσώπου για ακμή - Acne by Medik8. Για πολύ ερεθισμένες επιδερμίδες, οι οποίες έχουν ροδόχροη ακμή, επιλέγουμε το Peeling για Ευαίσθητο δέρμα – Redness Peel by MediK8 και αν η επιδερμίδα παρουσιάζει σημάδια (υπερμελαγχρώσεις) από ακμή που έχει υποχωρήσει, τότε ιδανικό είναι το Peeling Λεύκανσης για πανάδες - White Peel By Medik8.
.

Το καλοκαίρι, προσέχουμε τι θα εφαρμόσουμε στο δέρμα για να μην αντιδράσει με τον ήλιο. Σε αυτή την περίπτωση ρυθμίζουμε την έκκριση του σμήγματος με ένζυμα, όπως η Ενζυμική Απολέπιση.

Ιδανικά, σε συνδυασμό με τις καλλυντικές περιποιήσεις μας, εφαρμόζουμε Φωτοανάπλαση για Ακμή.

Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και τα κατάλληλα προϊόντα και μηχανήματα για να περιορίσουμε ή να εξαφανίσουμε την ακμή.

Αρχικά είναι σημαντικό για εμάς, να κατανοήσετε τους κύριους παράγοντες που δημιουργούν την ακμή και σταδιακά να απομακρύνουμε το σμήγμα, με βαθύς καθαρισμούς προσώπου, που ήδη έχει «συσσωρευτεί» στους σμηγματογόνος αδένες, να περιορίσουμε την υπερέκκριση του σμήγματος με τις κατάλληλες περιποιήσεις στον χώρο μας και με προϊόντα σμηγματορρυθμιστικά φροντίδας στο σπίτι σας.

Λιπαρό δέρμα - ακμή - Τι είναι 

 

Φωτοανάπλαση Ακμής - ELOS AC

Κόστος:
Ελάχιστη συνεδρία 16€ 
Λαιμός 31€
Παρειές 31€ 
Πρόσωπο 62€
Πηγούνι 26€
Μέτωπο 42€ 
Οι τιμές είναι για 2 συνεδρίες, για 8 – 16 συνεδρίες με συχνότητα 2 φορές/εβδομάδα


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 


Βάλτε τέλος στην ακμή με την καινοτόμα τεχνολογία με Παλμικό φως και Ραδιοσυχνότητες Aurora AC. Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer θα βρείτε σύγχρονες αποτελεσματικές περιποιήσεις, που προσφέρουν ασφαλείς και δραστικές λύσεις για κάθε αισθητικό πρόβλημα της επιδερμίδας.

Το Aurora AC χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο φάσμα φωτεινής ενέργειας που έχει ως στόχο τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Συνδυάζει την φωτεινή ενέργεια του παλμικού φωτός - IPL (βραχέα μήκη κύματος του κυανού φάσματος) και την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων - RF, για να μειώσει τις φλεγμονώδεις βλάβες της ακμής και τον απαιτούμενο χρόνο επούλωσης τους. Έτσι εξομαλύνεται η υφή και η χροιά του δέρματος.

 

Με ποιόν τρόπο θα με απαλλάξει η Φωτοανάπλαση Ακμής, με το Aurora AC από την βλατιδώδη ή βλατιδοφλυκταινώδη ακμή;

Η ακμή είναι μια διαταραχή του δέρματος που προκαλείται από ποικίλους παράγοντες, περιλαμβανομένων ορμονικών και γενετικών παραγόντων. Στο δέρμα υπάρχει ένας φυσιολογικός πληθυσμός βακτηρίων του είδους Propionibacterium acnes, αλλά όταν οι πόροι αποφράσσονται, το παραγόμενο σμήγμα και ο πολλαπλασιασμός του P. Acnes προκαλεί τον σχηματισμό διογκωμένων και φλεγμονωδών βλαβών της ακμής.