Κατά Της Ακμής-Λιπαρότητας

Τα σπυράκια από ακμή ή τα σημάδια από ακμή στο πρόσωπο και το σώμα είναι από τα συνηθέστερα δερματολογικά πρόβλημα που καλούνται να λύσουν οι ειδικοί. Η ακμή δεν είναι όπως πολλοί πιστεύουν ένα χαρακτηριστικό της εφηβείας. Εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα σε αυτές τις ηλικίες αλλά μπορεί για πρωτη φορα να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία ακόμα και μέχρι τα 40, ή να συνεχιστεί και πέραν αυτής της ηλικία.

Εμείς στο κέντρο αισθητικής Nefer μπορούμε να σας προτείνουμε την καταλληλότερη θεραπεία για το δέρμα σας και την ηλικία σας. Έχουμε να σας παρουσιάσουμε πολλές θεραπείες κατά της ακμής και της λιπαρότητας  που στοχεύουν σε δραστικές λύσεις και ολοκληρωμένα αποτελέσματα.  Επισκεφτείτε το Nefer και βάλτε τέλος στην ακμή και τη λιπαρότητα.

Όποιος έχει ακμή, σίγουρα ονειρεύεται να ξυπνήσει το πρωί και να μην δει «αλλο ένα σπυράκι» στο προσωπό του ή και στο σώμα του.

Οι πιο δραστικές περιποιήσεις γίνονται τον Χειμώνα και βασίζονται κυρίως στα οξέα φρούτων (όπως το σαλικυλικό οξύ, το λακτικό οξύ κλπ)

Ακόμα και στις πιο δραστικές περιποιήσεις μας, σεβόμαστε την επιδερμίδα, προσφέροντας της αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σε συνδυασμό με οξέα φρούτων. Για αυτό έχουμε επιλέξει τα συστήματα αναδόμησης της ph Formula και πιο συγκεκριμένα την A.C.N.E. Για πολύ ερεθισμένες επιδερμίδες, οι οποίες έχουν ροδόχρου ακμή, επιλέγουμε την Chronic Redness και αν η επιδερμίδα παρουσιάζει σημάδια (υπερμελαγχρώσεις) από ακμή που έχει υποχωρήσει, τότε ιδανική είναι η M.E.L.A.

Το καλοκαίρι, προσέχουμε τι θα εφαρμόσουμε στο δέρμα για να μην αντιδράσει με τον ήλιο. Σε αυτή την περίπτωση ρυθμίζουμε την έκκριση του σμήγματος με ένζυμα, όπως η Ενζυματική περιποίηση και η Multi Vitamin Complex - PB Serum.

Κι επειδή η ακμή δεν εμφανίζεται μόνο στην εφηβεία, με την Anti Aging Blemish Control, συνδυάζουμε την αντιγήρανση και την ρύθμιση της λιπαρότητας ή της ακμής, με μία περιποίηση.

Ιδανικά, σε συνδυασμό με τις καλλυντικές περιποιήσεις μας, εφαρμόζουμε συνδυασμό παλμικού φωτός με ραδιοσυχνότητες, με την Τεχνολογία ELOS AC.

Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και τα κατάλληλα προϊόντα και μηχανήματα για να περιορίσουμε ή να εξαφανίσουμε την ακμή.

Αρχικά είναι σημαντικό για εμάς, να κατανοήσετε τους κύριους παράγοντες που δημιουργούν την ακμή και σταδιακά να απομακρύνουμε με καθαρισμούς το σμήγμα που ήδη έχει «συσσωρευτεί» στους σμηγματογόνος αδένες, να περιορίσουμε την υπερέκριση του σμήγματος με τις κατάλληλες περιποιήσεις στον χώρο μας και με προϊόντα φροντίδας στο σπίτι σας.

ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ & ΑΚΜΗ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ 

 

ELOS AC - Παλμικό φως & Ραδιοσυχνότητες

ΚΟΣΤΟΣ:
Ελάχιστη συνεδρία 16€ 
Λαιμός 31€
Παρειές 31€ 
Πρόσωπο 62€
Πηγούνι 26€
Μέτωπο 42€ 
Οι τιμές είναι για 2 συνεδρίες, για 8 – 16 συνεδρίες με συχνότητα 2 φορές/εβδομάδα


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6984132095

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 14.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 


Βάλτε τέλος στην ακμή με την καινοτόμα τεχνολογία με Παλμικό φως και Ραδιοσυχνότητες Aurora AC. Στο κέντρο αισθητικής Nefer θα βρείτε σύγχρονες αποτελεσματικές θεραπείες που παράγουν ασφαλείς και δραστικές λύσεις για κάθε δερματολογικό πρόβλημα.

Το Aurora AC χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο φάσμα φωτεινής ενέργειας που έχει ως στόχο τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Συνδυάζει την φωτεινή ενέργεια του παλμικού φωτός - IPL (βραχέα μήκη κύματος του κυανού φάσματος) και την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων - RF, για να μειώσει τις φλεγμονώδεις βλάβες της ακμής και τον απαιτούμενο χρόνο επούλωσης τους. Έτσι εξομαλύνεται η υφή και η χροιά του δέρματος.

 

Με ποιόν τρόπο θα με απαλλάξει το Aurora AC από την βλατιδώδη ή βλατιδοφλυκταινώδη ακμή;

Η ακμή είναι μια διαταραχή του δέρματος που προκαλείται από ποικίλους παράγοντες, περιλαμβανομένων ορμονικών και γενετικών παραγόντων. Στο δέρμα υπάρχει ένας φυσιολογικός πληθυσμός βακτηρίων του είδους Propionibacterium acnes, αλλά όταν οι πόροι αποφράσσονται, το παραγόμενο σμήγμα και ο πολλαπλασιασμός του P. Acnes προκαλεί τον σχηματισμό διογκωμένων και φλεγμονωδών βλαβών της ακμής.