Ενυδάτωση

 

Το νερό είναι το βασικότερο συστατικό των κυττάρων, άρα και της επιδερμίδας μας. Το κύτταρο, για να συγκρατήσει το νερό του, χρειάζεται και άλλα στοιχεία, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά. Η έλλειψη των παραπάνω συστατικών στο δέρμα, οδηγεί σε μια όψη τραχιά, με λεπτές ρυτίδες και συχνούς ερεθισμούς.

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer επιλέγουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα και σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που έχετε ανάγκή.

Η Νο1 βαθιά Ενυδάτωση μας, είναι η Hydradermie – Guinot, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και σε λιπαρό ή πολύ ευαίσθητο.

Για όποιους στοχεύουν στην χαλάρωση και αποτοξίνωση του δέρματος τους, ιδανική είναι η SPM Αρωματοθεραπεία & λεμφικό μασάζ με βεντούζες.

Η Youth Revealing - Phytomer, αφήνει μια αίσθηση δροσιάς στο τέλος της συνεδρίας και είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα με μια πολυτελή περιποίηση SPA προσώπου.

Βρείτε την ενυδάτωση προσώπου, που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τι είναι ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα

 

Αρωματοθεραπεία - λεμφικό μασάζ με βεντούζες - SPM

 

Συχνότητα:
12 συνεδρίες (1-2 συνεδρίες/ εβδομάδα)
Συντήρηση:
1 συνεδρία/ μήνα
Συμπληρωματική περιποίηση:
Μπορεί να συνδυαστεί με Peeling προσώπου και με το Dermiologie facial - Weyergans.
Διάρκεια: 60΄
Κόστος: 49€


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 

Δοκιμάστε μια εναλλακτική περιποίηση προσώπου που βασίζεται στην αρχαία κινεζική ιατρική. Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer θα βρείτε περιποιήσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας.

Η SPM είναι Αρωματοθεραπεία και μαζί λεμφικό μασάζ με βεντούζες. Αποτελεί μια εναλλακτική περιποίηση προσώπου που βασίζεται στην αρχαία κινεζική ιατρική και έχει στόχο την εξισορρόπηση του ανθρώπινου σώματος και πνεύματος με το περιβάλλον που μας επηρεάζει άμεσα σε κάθε αλλαγή του.

Στην αρχαία κινεζικη ιατρική το χρώμα του προσώπου μπορεί να εκφράσει εξωτερικά τις ενεργειακές διαταραχές του οργανισμού. Αυτές οι ενεργειακές ανισορροπίες, εκδηλώνονται πριν από τη βλάβη και εμφανίζονται σε χαρακτηριστικά σημεία του προσώπου ή του σώματος και είναι ρυτίδες, λεκέδες, ακμή ή χρωματισμοί σε αυτά τα σημεία. Κάθε περιοχή του προσώπου αντιστοιχεί σε ένα όργανο. Π.χ το μέτωπο στην καρδιά, το πιγούνι στα νεφρά, η μύτη και τα χείλη στο σπλήνα, το αριστερό μάγουλο στο ήπαρ και το δεξί στο πνεύμονα.
  • Με την χρήση της αρωματοθεραπείας εξισορροπούμε το πρόσωπο αλλά και το σώμα
  • Εφαρμόζουμε βιοενεργειακή μάλαξη σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Η μέθοδος γίνεται με μια ειδική συσκευή με γυάλινα βεντουζάκια για καλύτερη αποστράγγιση της λέμφου με ταυτόχρονη χρήση αιθερίων ελαίων
  • Με την χρήση πολύ μικρής βεντούζας και συσκευής αναρρόφησης αυξάνουμε την αιματική κυκλοφορία πάνω στις ρυτίδες και ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες
Είναι κατάλληλη μέθοδος για αποτοξίνωση, διέγερση, αποσυμφόρρηση.

 

Στάδια περιποίησης
  • Απομάκρυνση μακιγιάζ
  • Απολέπιση
  • Τόνωση
  • Εφαρμογή στην επιδερμίδα του κατάλληλου συνδυασμού αιθερίων ελαίων
  • Μασάζ 20’. Αποστράγγιση της λέμφου μέσω των λεμφικών διαδρομών αρχικά με συσκευή αναρρόφησης και στη συνέχεια με τα χέρια
  • Εφαρμογή μάσκας αργύλου ή φυκιών ανάλογα με της ανάγκες της επιδερμίδας
  • Κρέμα προσώπου