Περιποιήσεις με την τεχνολογία ELOS

Στο κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, θα βρείτε την σύγχρονη και ασφαλή τεχνολογία ELOS, για την αντιμετώπιση της ακμής, την ανανέωση του δέρματος και για μόνιμη αποτρίχωση.

Η συσκευή Aurora είναι μια ασφαλής μέθοδος, για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας και των αντιαισθητικών δερματικών «βλαβών», στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αξιοποιεί την τεχνολογία δύο διαφορετικών πηγών ενέργειας. Μιας φωτεινής που είναι το παλμικό φως ή IPL και μιας ηλεκτρικής ενέργειας που είναι η RF ή ραδιοσυχνότητα. Αυτή η τεχνολογία λέγεται ELOS, από τα αρχικά Electro Optical Synergy.

Στοχεύει την ρίζα των τριχών, τα σημάδια της ακμής, τα τριχοειδή αγγεία και τις υπερμελαγχρώσεις, χωρίς να τραυματίζει το περιβάλλοντα δέρμα.

Έτσι, πετυχαίνουμε ένα λείο και καθαρό δέρμα!

Η συσκευή είναι εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA).

 

 

ELOS AC Ακμή

ΚΟΣΤΟΣ
Ελάχιστη συνεδρία 16 € 
Λαιμός 31 €
Παρειές 31€ 
Πρόσωπο 62€
Πηγούνι 26€
Μέτωπο 42€ 
Οι τιμές είναι για 2 συνεδρίες,  για 8 – 16 συνεδρίες με συχνότητα 2 φορές/εβδομάδα 


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 

Βάλτε τέλος στην ακμή με την καινοτόμα τεχνολογία με Παλμικό φως και Ραδιοσυχνότητες Aurora AC. Στο κέντρο αισθητικής Nefer θα βρείτε σύγχρονες αποτελεσματικές μεθόδους, που προσφέρουν ασφαλείς και δραστικές λύσεις για κάθε αισθητικό πρόβλημα.

Με ποιόν τρόπο θα με απαλλάξει το Aurora AC από την βλατιδώδη ή βλατιδοφλυκταινώδη ακμή;

Η ακμή είναι μια διαταραχή του δέρματος που προκαλείται από ποικίλους παράγοντες, περιλαμβανομένων ορμονικών και γενετικών παραγόντων. Στο δέρμα υπάρχει ένας φυσιολογικός πληθυσμός βακτηρίων του είδους Propionibacterium acnes, αλλά όταν οι πόροι αποφράσσονται, το παραγόμενο σμήγμα και ο πολλαπλασιασμός του P. Acnes προκαλεί τον σχηματισμό διογκωμένων και φλεγμονωδών βλαβών της ακμής.

Το Aurora AC χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο φάσμα φωτεινής ενέργειας που έχει ως στόχο τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Συνδυάζει την φωτεινή ενέργεια του παλμικού φωτός ή IPL (βραχέα μήκη κύματος του κυανού φάσματος) και την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων ή RF για να μειώσει τις φλεγμονώδεις βλάβες της ακμής και τον απαιτούμενο χρόνο επούλωσης τους. Εξομαλύνεται η υφή και η χροιά του δέρματος.