Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Η Ρεφλεξολογία είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της αυτοθεραπευτικής ικανότητας του οργανισμού, δεν παρεμβαίνει στον οργανισμό, δεν συνιστά ή χορηγεί φάρμακα και δεν έχει παρενέργειες.

Στο κέντρο αισθητικής & διαιτολογίας Nefer θα βρείτε εναλλακτικές περιποιήσεις, που στοχεύουν στην κάλυψη κάθε ανάγκη σας. Με την ρεφλεξολογία μπορείτε μέσα από μια φυσική και εντελώς ακίνδυνη μέθοδο να ενεργοποιήσετε την αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού χωρίς φάρμακα και παρενέργειες. Στόχος της ρεφλεξολογίας είναι η ανακούφιση από το σωματικό πόνο, η αναζωογόνηση των βιολογικών λειτουργιών του οργανισμού.

Που όμως μπορεί να μας χρησιμεύσει αυτό; 
Όταν υπάρχει πόνος στην μέση για παράδειγμα ο Ρεφλεξολόγος με ειδικούς χειρισμούς στο πέλμα μπορεί να επέμβει στην περιοχή της μέσης, αλλά και στην γύρω μυϊκή περιοχή για να την χαλαρώσει. Παράλληλα ενεργοποιεί όργανα τα οποία είναι υπεύθυνα να απελευθερώνουν ιαματικές ουσίες (όπως η φυσική ορμόνη κορτιζόλη), με αποτέλεσμα την ανακούφιση του ανθρώπου και την γενικότερη τόνωση του ανοσοποιητικού του συστήματος.

Η Ρεφλεξολογία εκτός από χαλάρωση είναι και πρόληψη. Συχνά άνθρωποι που δέχονται συνεδρίες βεβαιώνουν ότι αρρωσταίνουν πολύ δυσκολότερα τον χειμώνα από ότι παλιότερα και γενικότερα πολλοί μαρτυρούν καλύτερη διάθεση, αξιοσημείωτη αντοχή στο στρες, βελτιωμένες τις σωματικές τους λειτουργίες, τόνωση σωματική αλλά και ψυχολογική.

Ιστορία της Ρεφλεξολογίας 
Η προέλευση της Ρεφλεξολογίας φτάνει πίσω στην αρχαία Αίγυπτο, όπως αποδεικνύεται από τις επιγραφές που βρέθηκαν σε τάφο Θεραπευτή στο Σακάρα της Αιγύπτου. Η μετάφραση των ιερογλυφικών έχει ως εξής: «Μην με πονέσεις» Η απάντηση του Θεραπευτή: "Θα ενεργήσω έτσι ώστε να με ευγνωμονείς."

Η Ρεφλεξολογία στο Nefer, γίνεται αποκλειστικά από τον Τάσο Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος εφαρμόζει την μέθοδο με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση. Είναι έμπειρος Ρεφλεξολόγος, ειδικός στο θεραπευτικό μασάζ και στον Ηλεκτροβελονισμό. Επί σειρά ετών έχει υπάρξει εκπαιδευτής της Ρεφλεξολογίας και συνεργάτης στην σχολή Natural Health Science στο Π. Φάληρο και στην ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ στην Ν.Σμύρνη.


Αριθμός συνεδριών:  12 – 16 συνεδρίες είναι αρκετές για να παρουσιαστούν και να παγιωθούν τα οφέλη της Ρεφλεξολογίας

Ο αριθμός συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ατόμου

Συχνότητα: 1 - 3 συνεδρίες/εβδομάδα

Διάρκεια: 60΄

Κόστος: από 50€


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):