Ουλές - Ραβδώσεις Σώμα

ΟΥΛΕΣ

Αντιμετωπίστε τις ουλές στο σώμα με δραστικές περιποιήσεις στο κέντρο αισθητικής & αδυνατίσματος Nefer.

Οι ουλές αποτελούνται από ουλωτικό ιστό. Σε περίπτωση τραυματισμού του δέρματος από κόψιμο, κάψιμο ή από άλλες αιτίες, όπως πχ η φλεγμονώδης ή η κυστική ακμή, όταν περάσουν αφήνουν στο δέρμα ουλές.

Οι ουλές μπορεί να είναι:

  • Υπερτροφικές - χηλοειδείς
  • Ατροφικές
  • Δυσχρωμικές

Οι ουλές συνήθως εμφανίζονται σε σοβαρούς τραυματισμούς του δέρματος ή κάποια άτομα έχουν την τάση κατά την διάρκεια της επούλωσης να κάνουν πιο εύκολα ουλές.
Στο Nefer μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη επιτυχία ατροφικές ή δυσχρωμικές ουλές.

Στο κέντρο αισθητικής & αδυνατίσματος Nefer μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη επιτυχία τις ατροφικές ή δυσχρωμικές ουλές.

ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ

Oι ραβδώσεις οφείλονται σε ρήξη των ινών ελαστίνης μετά από απότομη αυξομείωση βάρους και μετά από την εγκυμοσύνη. Σημαντικό ρόλο παίζουν και ορμονικοί παράγοντες π.χ στην εφηβεία ή στην εγκυμοσύνη.
Επίσης όσο μεγαλώνουμε οι ινοβλάστες χάνουν την ικανότητα τους να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη άρα δεν μπορούν να σχηματίσουν ένα σφικτό πλέγμα με αποτέλεσμα πιο έντονη χαλάρωση του δέρματος και επιδείνωση των ραβδώσεων του δέρματος.
Στο Nefer εφαρμόζουμε τεχνικές με στόχο να βελτιώσουμε τις ραβδώσεις, αφού ενεργοποιήσουμε τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, και να έχουμε ένα δέρμα σφικτό και υγιές, με μικρότερες σε μέγεθος ραβδώσεις.

Οι ραβδώσεις (κοινός ραγάδες), αρχικά είναι κόκκινες και με τα χρόνια λευκαίνουν. Καλύτερα είναι να αντιμετωπίζονται όσο είναι ακόμα κόκκινες.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος πληρους αποκατάστασης, αλλά βελτίωσης της εμφάνισης τους.

Στο Nefer εφαρμόζουμε κυρίως το Medical Needling και ιδανικά συνδυάζουμε το ELOS SR (IPL για Ανανέωση Δέρματος).

 

ELOS SR (IPL για Ανανέωση Δέρματος)

Αριθμός συνεδριών: 4 – 6 συνεδρίες

Συχνότητα: 1 συνεδρία/μήνα

Διάρκεια: 20' - 30'

Συμπληρωματική περιποίηση: 
Πάντα συνδυάζεται με Mmicroneedling

Κόστος: από 110€


Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

 2109914115 & 6956614115

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00 & Σάββατο: 9.00 - 17.00

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
   Hidden (catchURL):
 


 

Το κέντρο αισθητικής & διαιτολογίας Nefer σας συστήνει την τεχνολογία ELOS (elecro-optical synergy - συνδιασμός Παλμικού φωτός και Ραδιοσυχνότητας) που αναπλάθει τη επιδερμίδα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η θεραπεία γίνεται με μια μη επεμβατική συσκευή που συνδυάζει το έντονο παλμικό φως (IPL) και ραδιοσυχνότητες (RF) πετυχαίνοντας έτσι εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανάπλαση της επιδερμίδας.

Το έντονο παλμικό φως (IPL) αυξάνει την θερμοκρασία του δέρματος διεγείροντας τον κυτταρικό μεταβολισμό και τους ινοβλάστες για να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό. Με την αύξηση της θερμοκρασίας έχουμε μερική μετουσίωση των πρωτεϊνών με αποτέλεσμα αύξηση του όγκου του κολλαγόνου
Όπου υπάρχει θερμότητα άγεται καλύτερα το ρεύμα άρα και οι ραδιοσυχνότητες (RF)
Οι ραδιοσυχνότητες (RF) δρουν συνεργιστικά θερμαίνοντας τους ιστούς του χορίου και τους ινοβλάστες. Το δέρμα παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελάστίνη στη προσπάθεια του να αποκαταστήσει την εσωτερική θερμική «βλάβη» που δημιουργείται.

Η ανανέωση του δέρματος του δέρματος επέρχεται σταδιακά, ομαλά και απόλυτα φυσικά

Αποτελέσματα μεθόδου

  • Αποχρωματισμός και βελτίωση χρωματικών ατελειών δέρματος
  • Μικρότερες σε μέγεθος ραβδώσεις
  • Βελτίωση υφής δέρματος
  • Αύξηση σφριγηλότητας επιδερμίδας
  • Πιο νεανική όψη της επιδερμίδας

Είναι μια τελείως ανώδυνη διαδικασία, χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Το άτομο επιστέφει αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητες του.