Ο Χώρος Μας

 

Το Κέντρο Αισθητικής-Διατολογίας Nefer είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής και περιποίησης, στελεχωμένο με υψηλού επιπέδου προσωπικό και εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα που λειτουργεί στην Ηλιούπολη από το 1983. Όλα αυτά τα χρόνια ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα μηχανήματα του με σκοπό την ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών - πελατών του.

Στο Nefer κάθε επισκέπτης - πελάτης είναι ξεχωριστός. Έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες και προσδοκίες.

Οι υπηρεσίες παρέχονται πάντα με άψογο service από ειδικά εκπαιδευμένους αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ που έχουν το κατάλληλο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο, ώστε να προσφέρουν εξειδικευμένες φροντίδες ομορφιάς και συμβουλές. Από το 2011, στην ομάδα προστέθηκε και η Ολυμπία Βλασερού, απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η οποία προσφέρει επιστημονική διαιτολογική υποστήριξη. Έτσι πλέον το κέντρο μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ομορφιά και υγεία.

 

 


 

Η φιλοσοφία μας

Στο Κέντρο Αισθητικής-Διατολογίας Nefer πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι η αρμονική συνύπαρξη του σώματος και της ψυχής. Για να είναι κάποιος ωραίος, πρέπει να αισθάνεται ωραίος, να μπορεί να βιώνει θετικά την εικόνα του. Η βελτίωση της εικόνας είναι έκφραση εσωτερικής ανάγκης και έχει σχέση με τον αυτοσεβασμό, την αυτοεκτίμηση, το σεβασμό στο ανθρώπινο περιβάλλον, αλλά και την εναρμόνιση της εξωτερικής εμφάνισης με το ευρύτερο περιβάλλον. Πιστεύουμε επίσης ότι το σώμα είναι ο ναός της ψυχής. Το σπίτι, που στεγάζει τη σκέψη και το συναίσθημα μας. Αυτό το ναό λοιπόν οφείλουμε να τον φροντίζουμε, να τον διατηρούμε σε καλή κατάσταση και να τον βελτιώνουμε. Αυτή είναι η δική μας δουλειά: Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε και με απόλυτο σεβασμό σε σας, τους πελάτες μας, δουλεύουμε με τα χέρια , την καρδιά και το μυαλό, για να βελτιώσουμε την δική σας εμφάνιση. Μέσα από τα 30 χρόνια της εμπειρίας μας, επιλέγουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους ομορφιάς, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία με τα τελειότερα μηχανήματα και τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα κοσμητικά προϊόντα.

 

 


 

Γιατί να μας επιλέξετε

 • Γιατί πρώτα από όλα αγαπάμε το επάγγελμα μας!!!
 • Γιατί έχουμε ήθος, ευγένεια, ειλικρίνεια, ευχάριστη διάθεση.
 • Γιατί δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
 • Γιατί οι αισθητικοί - κοσμετολόγοι μας είναι – πτυχιούχοι, απόφοιτοι ΤΕΙ Αισθητικής.
 • Γιατί η διαιτολόγος μας είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος, δηλαδή απόφοιτος Χαροκοπείου.
 • Γιατί έχουμε εμπειρία και σταθερή πελατεία εδώ και 35 χρόνια.
 • Γιατί είμαστε οικογενειακή επιχείρηση, χωρίς στόχους και στρατηγικές επιθετικής πώλησης. Διαφήμιση μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.
 • Γιατί συνεχίζουμε να καταρτιζόμαστε σε κάθε καινούργια εξέλιξη του επαγγέλματος μας.
 • Γιατί συνεργαζόμαστε με τους πιο εξειδικευμένους οίκους καλλυντικών.
 • Γιατί ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας είναι ποιοτικός, τηρώντας πολύ αυστηρές προδιαγραφές και δεν τον επιλέγουμε σύμφωνα με ότι απαιτεί η «μόδα».
 • Γιατί σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με το αισθητικό πρόβλημα που σας απασχολεί.
 • Γιατί παρέχουμε ξεκάθαρες χρεώσεις που προκύπτουν από αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Τι άλλο μπορεί να ζητάει κάποιος από τον διαιτολόγο του και τον αισθητικό του.