Ο Χώρος Μας

 

Το Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής, στην Ηλιούπολη, στελεχωμένο με υψηλού επιπέδου προσωπικό και εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα. Λειτούργησε το 1983, με την επωνυμία Figura Helena, στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου και το 2017, μεταφέρθηκε σε νέο μοντέρνο χώρο, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 429 και μετονομάστηκε σε Nefer. Όλα αυτά τα χρόνια ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα μηχανήματα του με σκοπό την ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών - πελατών του.

Στο Nefer κάθε επισκέπτης - πελάτης είναι ξεχωριστός. Έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες και προσδοκίες.

Οι υπηρεσίες παρέχονται πάντα με άψογο service από ειδικά εκπαιδευμένους αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ που έχουν το κατάλληλο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο, ώστε να προσφέρουν εξειδικευμένες φροντίδες ομορφιάς και συμβουλές. Από το 2011, στην ομάδα προστέθηκε και η Ολυμπία Βλασερού, απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η οποία προσφέρει επιστημονική διαιτολογική υποστήριξη. Έτσι πλέον το κέντρο μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ομορφιά και υγεία.

 

 


Τι σημαίνει Nefer

Ο όρος “Nefer”, ήταν πολύ δημοφιλής στην αρχαία Αίγυπτο. Είχε πάντα θετική έννοια στην λογοτεχνία τους. Συμβόλιζε την ομορφιά, την καλοσύνη και τη νεότητα. Eίχε ενσωματωθεί σε πολλά Αιγυπτιακά ονόματα, συμπεριλαμβανομένων και των διάσημων βασιλισσών Nefertiti και Nefertari.
Στο Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Nefer, η έννοια του Nefer, μας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Χαρακτηρίζει τον τρόπο που προσφέρουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε και πως βλέπουμε τους πελάτες – επισκέπτες μας, καθώς και πως θέλουμε να νιώσετε.


΄Όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά’’
Αυτή είναι και η ακριβής μετάφραση της λέξης Nefer στα αγγλικά.


Η φιλοσοφία μας

Στο Κέντρο Αισθητικής & Διατολογίας Nefer, πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι η αρμονική συνύπαρξη του σώματος και της ψυχής. Για να είναι κάποιος ωραίος, πρέπει να αισθάνεται ωραίος, να μπορεί να βιώνει θετικά την εικόνα του. Η βελτίωση της εικόνας είναι έκφραση εσωτερικής ανάγκης και έχει σχέση με τον αυτοσεβασμό, την αυτοεκτίμηση, το σεβασμό στο ανθρώπινο περιβάλλον, αλλά και την εναρμόνιση της εξωτερικής εμφάνισης με το ευρύτερο περιβάλλον. Πιστεύουμε επίσης ότι το σώμα είναι ο ναός της ψυχής. Το σπίτι, που στεγάζει τη σκέψη και το συναίσθημα μας. Αυτό το ναό λοιπόν οφείλουμε να τον φροντίζουμε, να τον διατηρούμε σε καλή κατάσταση και να τον βελτιώνουμε. Αυτή είναι η δική μας δουλειά: Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε και με απόλυτο σεβασμό σε σας, τους πελάτες μας, δουλεύουμε με τα χέρια , την καρδιά και το μυαλό, για να βελτιώσουμε την δική σας εμφάνιση. Μέσα από τα 30 χρόνια της εμπειρίας μας, επιλέγουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους ομορφιάς, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία με τα τελειότερα μηχανήματα και τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα κοσμητικά προϊόντα.

 


Γιατί να μας επιλέξετε

 • Γιατί πρώτα από όλα αγαπάμε το επάγγελμα μας!!!
 • Γιατί έχουμε ήθος, ευγένεια, ειλικρίνεια, ευχάριστη διάθεση.
 • Γιατί δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
 • Γιατί οι αισθητικοί - κοσμετολόγοι μας είναι – πτυχιούχοι, απόφοιτοι ΤΕΙ Αισθητικής.
 • Γιατί η διαιτολόγος μας είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος, δηλαδή απόφοιτος Χαροκοπείου.
 • Γιατί έχουμε εμπειρία και σταθερή πελατεία εδώ και 35 χρόνια.
 • Γιατί είμαστε οικογενειακή επιχείρηση, χωρίς στόχους και στρατηγικές επιθετικής πώλησης. Διαφήμιση μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.
 • Γιατί συνεχίζουμε να καταρτιζόμαστε σε κάθε καινούργια εξέλιξη του επαγγέλματος μας.
 • Γιατί συνεργαζόμαστε με τους πιο εξειδικευμένους οίκους καλλυντικών.
 • Γιατί ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας είναι ποιοτικός, τηρώντας πολύ αυστηρές προδιαγραφές και δεν τον επιλέγουμε σύμφωνα με ότι απαιτεί η «μόδα».
 • Γιατί σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με το αισθητικό πρόβλημα που σας απασχολεί.
 • Γιατί παρέχουμε ξεκάθαρες χρεώσεις που προκύπτουν από αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Τι άλλο μπορεί να ζητάει κάποιος από τον αισθητικό του και τον διαιτολόγο του.

 


Φιλικός χώρος για ΑμεΑ

Ο χώρος μας έχει διαμορφωθεί ώστε να διευκολύνει την πλήρη πρόσβαση, με ασφάλεια, σε ΑμεΑ και γενικότερα σε άτομα με δυσκολία μετακίνησης, όπως οι ηλικιωμένοι, οι προσωρινά τραυματισμένοι, οι γονείς με παιδικά καροτσάκια και οι γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη τους για περιποίηση και φροντίδα, χωρίς αποκλεισμούς κι εξαιρέσεις.
Επίσης στον χώρο υπάρχει και W.C για ΑμεΑ.
Συνιστάται η τηλεφωνική συνεννόηση, για να επιβεβαιώσουμε, την μέρα του ραντεβού σας, πως το parking θα είναι ελεύθερο μπροστά στην είσοδο μας.