διατροφη & υγεια

Τα τελευταία νέα της ομορφιάς

Λίγα λόγια για την ιστορία της παραδοσιακής ιατρικής.

Ο βελονισμός είναι μέθοδος θεραπείας από την Κίνα και υπάρχει εδώ και 4000 χρόνια. Σκοπός του είναι να βελτιώσει τη ροή της ενέργειας στο σώμα.

Αγάπησε το σώμα σου!

Αγαπάω το σώμα μου, δεν πρέπει να σημαίνει αποκλειστικά πως μ’ αρέσουν οι καμπύλες μου, αλλά πως το αποδέχομαι και για όλα τα άλλα που μου προσφέρει.

Προσωπική φροντίδα στο σπίτι για το πρόσωπο και το σώμα.

Η προσωπική καθημερινή υγιεινή & φροντίδα του σώματος και του προσώπου, αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια που αν και θεωρείται δεδομένη, δεν είναι όσο νομίζουμε.

Οι γυναίκες είναι όμορφες, όταν είναι ευτυχισμένες.

Οι γυναίκες ακολουθούν τη μόδα αβλεπί, μη μπορώντας να υποστηρίξουν τη δική τους προσωπική και μοναδική ομορφιά.

Βιταμίνη Α στα καλλυντικά. Όσα πρέπει να ξέρεις για ένα από τα πιο δραστικά συστατικά!

H ρετινόλη ή τη Βιταμίνη Α, ανήκουν σε μια ευρεία οικογένεια, ρετινοειδών, μαζί με κάποιες ακόμα μορφές. Ενώ όλες αυτές οι μορφές, τελικά έχουν παρόμοια δράση στην επιδερμίδα, ωστόσο έχουν διαφορετική ερεθιστικότητα και διαφορετική αποτελεσματικότητα, χρονικά.

Περιποίηση επιδερμίδας και παρατεταμένη χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών

Τους τελευταίους μήνες, λόγω της χρήσης προστατευτικών μασκών και γαντιών, από όλο και περισσότερο κόσμο, για την αποφυγή της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, έχουν αυξηθεί δερματικά προβλήματα που συνήθως αντιμετώπιζαν μόνο άτομα που εργάζονταν στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Ήλιος & Αντιηλιακά

Όταν κρύβεται... τον περιμένουμε πως και πως, να κάνει την εμφάνισή του και να μας αλλάξει τη διάθεση. Ο ήλιος του καλοκαιριού όμως, ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες, θέλει προσοχή.

Η σημασία της επίσκεψης σε εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού. Ωστόσο, ακόμα υπάρχουν άτομα που δεν έχουν μάθει να το φροντίζουν, όπως του αξίζει ή όσο το έχει ανάγκη.

Αντιοξείδωση μετά από έντονο στρες

Το έντονο ψυχολογικό στρες που διανύουμε σε κάποιες περιόδους της ζωής μας, αυξάνει τις ελεύθερες ρίζες, έχοντας επιπτώσεις στον οργανισμό μας.

Αντιγήρανση με την κλασσική Αισθητική

Η κλασσική Αισθητική, έχει καλή αποκατάσταση, μεγάλη λάμψη και λείανση της επιδερμίδας, άριστο αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου και το κυριότερο με απόλαυση.

Αντιγήρανση προσώπου & σώματος. Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης τους.

Όσο ο χρόνος περνάει, αφήνει τα σημάδια του, όχι μόνο στην επιδερμίδα μας εξωτερικά αλλά κι εσωτερικά.

Υγιεινά σνακ για την παραλία

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάμε παραλία. Τρώμε ένα καλό πρωινό και ξεκινάμε! Ωστόσο, μετά από 2-3 ώρες έχουμε πεινάσει πάλι, γιατί ως γνωστών «η θάλασσα ανοίγει την όρεξη».

Τροφές που μας παχαίνουν, χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να χάσουμε βάρος: πρέπει να τρώμε λιγότερο, να αποφεύγουμε τα τηγανιτά.
1 | 2 | 3 | 4
Ελληνικα