Η χρήση των ενζύμων στην αισθητική


Τα PB Serum Cosmeceuticals αποτελούνται από εργαστηριακά ένζυμα. Εφαρμόζονται άμεσα, χωρίς βελονες ή micro needling θεραπείες.

Ένζυμα εργαστηριακής καλλιέργειας:
• Λιπάση
• Κολλαγενάση
• Υαλουρονιδάση &
• Κερατινάση

Για άριστα αποτελέσματα στο πρόσωπο και στο σώμα

Λόγω των βιοχημικών τους χαρακτηριστικών ΔΕΝ χρειάζονται micro needling θεραπείες ή μεσοθεραπεία (ενέσεις) για να διεισδύσουν στο δέρμα.

Τι είναι τα ένζυμα;
Τα ένζυμα είναι ειδικές πρωτεΐνες που βρίσκονται σε κάθε οργανισμό και δρουν ως καταλύτες στις χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα στο μεταβολισμό μας. Οι χημικές αντιδράσεις αυτές είναι ενεργές σε κάθε κύτταρο του σώματος μας, κάθε δευτερόλεπτο. Εάν τα ένζυμα στον οργανισμό μας δεν είναι αρκετά, ο μεταβολισμός μας δυσλειτουργεί και οι καύσεις δεν γίνονται σωστα. ...Όλα εξαρτώνται από τα ένζυμα!

act

Ποια η χρησιμότητα τους στην ιατρική αισθητική;
Λόγω των βιοχημικών χαρακτηριστικών τους τα ένζυμα χρησιμοποιούνται πάνω στον ιστό του δέρματος και στοχεύουν απευθείας στο πρόβλημα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Τα ένζυμα που χρησιμοποιούμε στην ιατρική αισθητική είναι:
Η κερατινάση για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την δημιουργία διόδων, ώστε να εισχωρήσουν άλλα δραστικά συστατικά.
• Η λιπάση για την διάλυση του συσσωρευμένου τοπικού λίπους.
• Η κολλαγενάση για την διάλυση των συσσωρευμένων οζιδίων της κυτταρίτιδας και
Η υαλουρονιδάση για την διάσπαση των πολυσακχαριτών, των οποίων η υπερβολική συγκέντρωση ευθύνεται για τις κατακρατήσεις.

Τι αποτελέσματα έχουμε;
Ως αποτέλεσμα της μεταβολικής δράσης των ενζύμων, τα οποία αναγνωρίζονται και απορροφώνται απευθείας από την εστία του προβλήματος, παρατηρείται σημαντική βελτίωση:
• Στην ελαστικότητα του δέρματος
• Στη μείωση των ρυτίδων
• Στην λεύκανση της επιδερμίδας (λαμψη)

Επιπλέον, στα ακνεϊκά δέρματα παρατηρείται:
• Μείωση των σμηγματορροϊκών συσσωρεύσεων
• Μείωση του μεγέθους των πόρων

Αντίστοιχα στο σώμα έχει παρατηρηθεί έντονη περιμετρική απώλεια λίπους στο 91% των περιπτώσεων με μέση μείωση ανά περιοχή 2cm.
Επιπλέον παρατηρείται μείωση της όψης του πορτοκαλιού και βελτιωμένη εμφάνιση του δέρματος στο 100% των περιπτώσεων

Ποσες συνεδρίες απαιτούνται;
Χρειάζονται από 6 εώς 10 εφαρμογές ανάλογα με την περίπτωση, με συχνότητα 2 φορες την εβδομάδα

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία των ενζύμων;
Σε γυναίκες και σε άντρες που θέλουν δραστικά αποτελέσματα με ένα προϊόν που προσεγγίζει την φαρμακευτική βιομηχανία, χωρίς να χρειάζεται η εφαρμογή ενέσεων και micro-needling θεραπειών. Επιπλέον η χρήση τους συνδυάζεται με όλες τις θεραπείες με μηχανολογικό εξοπλισμό (ραδιοσυχνότητες RF, υπερήχους, IPL κ.λ.π)

Υπάρχουν περιορισμοί & αντενδείξεις;
Τα ένζυμα είναι 100% βιοαποδεκτά από τον οργανισμό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου χωρίς περιορισμό.. Πληρούνται όλες οι προδιαγραφές καθαρότητας κατά την παρασκευή τους για μεγαλύτερη διείσδυτικότητα (μέθοδος λυοφιλίωαης) και δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά, αρώματα και parabens.

Τα ένζυμα PBSerum εφαρμόζονται μόνο από εκπαιδευμένους επαγγελματίες αισθητικούς. Αυτό αποτελεί εγγύηση οτι οι θεραπείες θα εκτελεστούν με την καλύτερη φροντίδα, για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Περιποίηση σώματος κατά της κυτταρίτιδας - κατακράτησης υγρών (αποτοξίνωση)

Αντιγηραντική περιποίηση για "ταλαιπωρημένα" δέρματα

Περιποίηση για λιπαρά δέρματα ή δέρματα με τάση ακμής

Περιποίηση για πρόληψη από την υπερμελάγχρωση (πανάδες), για λάμψη

Περιποίηση αντιγήρανσης & αναζωογόνησης